Ingredients:
- Un litre d’anís dolç
- Dues rames de timó
- Dues rames de romer
- Algunes fulles de sàlvia
- Algunes fulles de menta
- La pell d’una taronja
Preparació:
En aquesta recepta farem servir anís dolç en comptes d’alcohol etílic, amb la qual cosa ens estalviarem haver de fer l’almívar al final.
En un recipient hermètic de vidre, fiquem totes les herbes, la pell de la taronja (sense la part blanca), i també l’anís. Ho deixem macerar durant 1 mes i mig o 2 mesos aproximadament.
Passat aquest temps, haurem de filtrat la barreja utilitzant un colador ben fi o bé papaer de filtre. Fet això, embotellem el licor resultant i fiquem a la nevera amb la fi de prendre una copeta, ben fred, després d’un àpat abundant.
(Font:www.innatia.com)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada