dissabte, 26 de setembre del 2009

Ratafies o licors casolans: Licor de mel

Ingredients:

- Un litre d’alcohol etílic (esperit de vi)
- ½ litre d’aigua
- ½ quilo de mel
- La pell de dues llimones
- La pell de dues taronges
- Una rama de canyella
- Dos o tres claus d’olor
- Algunes fulles de menta

Preparació:

En un recipient de vidre hermètic, barregem l’alcohol amb les pells de les fruites, la rama de canyella, les fulles de menta i els claus d’olor. Deixem macerar tots els ingredients durant 10-15 dies. Passat aquest temps, colem per un colador ben fi o per paper de filtre.
A part, fiquem a escalfar l’aigua amb la mel fins que aquesta última es fongui i barregem amb l’alcohol.
Deixem reposar 10 o 15 dies més, remenant de tant en tant si la barreja no s’uneix bé.
Després, només ens queda embotellar i consumir al gust.

(Font:www.innatia.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada