dimarts, 1 de setembre del 2009

17a recepta de cuina: Panadons

Ingredients:

Per la massa:

• 1 ou * ½ quilo de farina
• 1 tassa d’aigua * Sal
• ½ tassa d’oli * 1 culleradeta Royal
• 1 cullerada de sucre

Preparació:
En un recipient, es fa un volcà amb la farina, es fica el Royal, l’ou, l’oli el sucre, la sal i es va afegint l’aigua fins que es faci una massa de pa, (sabrem que la massa està a punt per que ja no s’enganxa a les mans). Es deixa reposar una mica.
Agafem trossets de massa del tamany d’una nou i els estenem per farcir-los. Una vegada farcits, es fregeixen i es deixen escórrer per treure’ls l’oli sobrant.
Els panadons es poden farcir de diferents maneres, una de les més tradicionals es fer-ho amb espinacs, panses i pinyons. (s’escalden els espinacs i ben escorreguts es fiquen a la paella amb una mica d’oli, les panses, els pinyons, un polsim de pebre i una picada d’all i julivert).
Carabassa: carabassa crua, panses, sucre i canyella, emplenem el panadó i al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada