dimarts, 25 d’agost del 2009

Ratafies o licors casolans: Licor d'ous

Ingredients:

- Una dotzena d’ous
- ½ litre de llet de sencera de vaca
- Un quilo de sucre
- Un litre d’alcohol etílic (esperit de vi)
- Essència de vainilla
- Una tassa de conyac

Preparació:


Fem bullir la llet amb el sucre durant cinc minuts. Retirem i deixem refredar.

A part, batem una dotzena d’ous i la barregem amb la llet ja freda, remenem bé i afegim l’alcohol etílic, el conyac i l’ essència de vainilla. Filtrem amb un colador fi o amb paper de filtre i ho deixem reposar entre 10 i 15 dies.

Passat aquest temps ja ho podem embotellar i ficar a la nevera. Ja estarà llest per gaudir-ne d’aquest deliciós licor d’ous.

(Font:www.innatia.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada