Ingredients:
- 2 grapats de flors fresques senceres de camamilla
- 1 litre d’alcohol etílic (esperit de vi)
- 700 cc d’aigua
- 700 grs de sucre
Preparació:
En un pot de boca ampla fiquem les flors de la camamilla ben retrinxada i afegim el litre d’alcohol etílic.
Deixarem que maceri durant 40 dies procurant de moure la barreja 2 o 3 vegades al dia.
Passat els 40 dies reglamentaris, fem un xarop amb el sucre i l’aigua, deixant que bullin durant 5 minuts.
Filtrem l’alcohol procurant d’esprémer bé amb la intenció de que la camamilla tregui tots els seus principis actius.
Fet això, barregem amb el xarop, prèviament refredat i ho deixem reposar 1 dia més.
Aquest licor és òptim per la digestió i els espasmes.
(Font:www.herboristeriadeifrati.it)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada