Ingredients per 4 persones:
• 4 trossos de bacallà dessalat
• 1 pebrot vermell
• 4 grans d’all
• 1 carbassó
• 1 albergínia
• 3 tomàquets madurs
• Oli, sal i pebre
• Farina
Preparació:
• 1.- Passeu els trossos de bacallà per la farina, fregiu-los i reserveu.
• 2.- En una cassola amb oli hi sofregiu, primer els alls laminats, i després la ceba, el carbassó, l’albergínia i els tomàquets, tot tallat a daus
• 3.- Ho deixeu coure mitja hora
• 4.- Finalment hi incorporeu el pebrot vermell també tallat a daus, i saleu les verdures
• 5.- Deixeu-ho coure 20 minuts més
• 6.- Afegiu-hi els talls de bacallà, deixeu-ho coure uns 5 minuts més, i ja podeu parar el foc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada