Ingredients:
• 1 Col d’hivern
• ½ kg. de patates
• 100 gr. de cigrons
• 100 gr. de fesols
• 1 ceba, 1 porro i 2 pastanagues
• 1/2 - Careta de porc
• 1 bracet de xai
• 1 peça de gallina
• botifarra negra
• Pilota (carn picada, ou, pa ratllat, all, julivert, sal; tot barrejat fent una gran mandonguilla)
• 100 gr. de fideus
• 200 gr. d’arròs
• Sal i Aigua
Preparació:
En una olla poseu a bullir els llegums, la carn i els ossos (no la pilota). Quan pràcticament la carn estigui cuita, retireu els ossos i el bracet, i afegiu-hi la col trossejada, les patates esqueixades, la ceba, el porro i les pastanagues.
Quan el brou porti un parell d’horetes al foc, fiqueu-hi la pilota, prèviament enfarinada.
Abans de retirar del foc, tireu l’arròs i els fideus i deixeu coure.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada