diumenge, 21 de juny del 2009

Ratafies i licors casolans : Ratafia de nous (2)

(Teresa Carulla Mayench de Cal Forner)

Ingredients (per cada litre d’anís dolç)

- 3 nous tendres
- 1 barreta de canyella
- 1 nou moscada
- 5 clauells d’olor
- 5 grans de cafè
- 30 grs entre:
• anís estrellat
• anís comí
• menta
• matafaluga
• herba Lluïsa
• camamilla


Es posen tots els ingredients dins una ampolla o garrafa durant 40 dies a sol i serena.

Passat aquest temps es cola dues vegades, primer amb un colador ben fi i després amb paper de filtre.

1 comentari:

  1. Felicitats per difondre aquests remeis de tota la vida. Fa poc hem obert un forum de diàleg per recopil.lar i difondre els remeis casolans de casa nostra i de fora. Et convido a participar-hi.

    http://groups.google.es/group/remeis-casolans

    ResponElimina