( Maria Marsà Sobany de Cal Concordi )
Ingredients (per cada litre d’anís dolç)
- 3 nous tendres
- ½ barreta de canyella
- 1 nou moscada
- 3 clauells d’olor
- 5 grans de cafè
- 30 grs entre:
• anís estrellat
• anís comí
• saliàndria
• matafaluga
Herbes:
- Menta - Farigola
- Mª Lluïsa - Romaní
- Nepta (alfàbrega de gat) - Alfàbrega
- Camamilla - Regalèssia
- Tarongina (melisa) - Valeriana
- Espígol - Boldo
- Llorer - Flor d’azahar
- Sàlvia - Flor de saüc
- Flor de malva - Fonoll
- Til.la
Es deixa reposar quaranta dies a sol i serena dins una ampolla de vidre. Després es cola dues vegades, una amb un colador normal i tot seguit amb paper de filtre.
Aquest licor es fa entre Sant Joan i Sant Pere, quan les nous encara no estan fetes (s’han de tallar a trossets). L’ampolla s’ha de mantenir ben tapada.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada