Ingredients per a 4 persones:
• 4 trossos de bacallà dessalat
• Espinacs o carxofes.
• 4 ous
• Farina
• 2 Cebes
• Alls
• Ametlles
• Oli , sal i julivert
Preparació: (amb carxofes)
• 1.-Passeu els trossos de bacallà per la farina, fregiu-los i reserveu.
• 2.-Fregiu la carxofa, prèviament enfarinada. Reserveu. Escaldeu els espinacs i reserveu.
• 3.-Feu una truita amb trampa i reserveu.
• 4.-Bulliu 2 ous i reserveu.
• 5.-Sofregim la ceba i l’all a l’oli de fregir el bacallà.
• 6.-Afegiu una mica d’aigua i fiqueu el bacallà i les carxofes/espinacs.
• 7.-Deixem coure a foc lent uns minuts i abans d’apagar el foc afegim l’ou dur i una picada feta amb les ametlles, l’all i el julivert.
• 8.-Deixem fer xup-xup cinc minuts més i apaguem el foc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada