diumenge, 10 de maig del 2009

6a recepta: Bunyols de bacallà

Ingredients

• 4 ous
• 150grs. d’aigua
• 150 grs. de farina
• 75 grs. de mantega
• 1 pessic de sal
• Bacallà remullat i esqueixat
• All i julivert.


Preparació


Bullir l’aigua amb la mantega (podem substituir per l’oli si ens va millor). Retirar l’aigua del foc i escaldar la farina sense parar de remenar. Tirem sal i remenem, tirem els ous d’un en un i remenem (ficarem tants ous com demani la massa).
Rentem el bacallà, ben talladet i ben escorregut afegim a la massa dels bunyols juntament amb una picada d’all i julivert al gust de cadascú.
Agafem trossets de massa amb dues culleres i tirem a l’oli calent (l’oli no ha d’estar ni molt fred ni massa calent).
Deixem els bunyols amb paper de cuina perquè perdin l’oli sobrant.
S’han de menjar calentets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada